مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده

مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده

مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده


مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده

مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده

مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده

یکی از مهم ترین مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، این است که گرفتن وکیل خانواده در این نوع دعاوی و پرداخت حق الوکاله به وی ، ممکن است برای بسیاری از افراد ، پرهزینه بوده و آنها نتوانند از خدمات وکیل خانواده استفاده کنند . در چنین حالتی ، استفاده از مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، بسیار مطلوب تر است ؛ چرا که متقاضی ، ضمن یک تماس با مشاور حقوقی خانواده ، از هر نقطه از کشور ، می تواند تمامی سوالات و ابهامات خود را مطرح نموده و در صورت امکان ، به شخصه ، موارد ضروری را پیگیری کند .

یکی دیگر از مزایای مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، این است که افراد ، بدون صرف وقت و حضور در دفتر وکیل ، می توانند ، حتی در منزل خود ، سوالات و ابهامات حقوقی خود را مطرح نموده و نیازی به خروج از منزل یا گرفتن نوبت ، نخواهند داشت . این مزیت ، به ویژه ، برای کسانی که ترجیح می دهند به صورت ناشناس ، مشکلات خانوادگی خود را مطرح کنند ، مهم تر است ؛ چرا که برخی از افراد ، تمایلی به مراجعه حضوری و گرفتن مشاوره نداشته و ترجیح می دهند به صورت غیر مستقیم ، مشاوره بگیرند .

از دیگر مزایای مشاور حقوقی خانواده ، آن است که افراد ، می توانند ابتدا به صورت تلفنی ، با مشاوران مد نظر خود ، مشورت نموده و اطلاعات حقوقی لازم را کسب کرده و پس از آن ، از میان راهکارهای معرفی شده ، بهترین را انتخاب کرده و خود ، به شخصه پرونده حقوقی شان را پیگیری کنند و یا اینکه با امکان انتخاب گسترده ای که دارند ، یک وکیل خوب پیدا کرده و کارها را به وی بسپارند .

معایب مشاور تلفنی حقوقی خانواده

در قسمت های قبل ، به بررسی این موضوع پرداختیم که مشاوره تلفنی حقوقی خانواده چیست و استفاده از آن ، چه مزیت هایی دارد . اما استفاده از مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، در کنار مزایای ذکر شده ، معایبی نیز دارد که می بایست مورد توجه قرار گیرند . به همین مناسبت ، در این قسمت ، قصد داریم معایب مشاور تلفنی حقوقی خانواده را نیز ، مورد بررسی قرار دهیم .

یکی از مهم ترین معایب مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، این است که در آن ، برقراری ارتباط چهره به چهره ، میان فرد و مشاور حقوقی ، امکان پذیر نبوده و ممکن است که در این روش ، نتوان کلیه مسائل و مشکلاتی که فرد با آن مواجه است را ، به صورت دقیق ، انتقال داد . همچنین ، به دلیل عدم حضور فیزیکی متقاضی ، نزد مشاور حقوقی ، ممکن است مشاور نیز ، نتواند به نحو مناسبی ، تجربیات ، راهکارها و اطلاعات خود را به فرد ، منتقل نماید .

یکی دیگر از معایب مشاور تلفنی حقوقی ، آن است که مدت زمان این مشاوره ها ، معمولا کوتاه و در حدود یک جلسه چندین دقیقه ای است ، در حالی که پس از مراجعه به وکیل ، محدودیتی در مدت زمان استفاده از مشاوره های وکیل به لحاظ زمان و تعداد جلسات ، وجود نداشته و تمامی ابعاد پرونده و اسناد و مدارک موجود ، به صورت دقیق ، مورد واکاوی قرار می گیرد . مثلا در پرونده های مربوط به طلاق ، لازم است که وکیل ، از کلیه جوانب پرونده ، اطلاع داشته باشد تا راهکار مناسب را به فرد ، پیشنهاد نماید .

از جمله دیگر معایب مشاور تلفنی حقوقی خانواده ، آن است که در زمان مراجعه به وکیل و انعقاد قرارداد با وی ، وکیل مورد نظر ، متعهد می شود که حداکثر تلاش خود را برای دفاع از حقوق موکل خود در دادگاه انجام دهد و در صورت انجام دادن تخلف در رابطه با اختیارات وکیل ، مسئول و پاسخگو خواهد بود ؛ در حالی که به دلیل عدم ارتباط کامل میان مشاور حقوقی تلفنی و فرد مشاوره گیرنده ، مسئولیت و پاسخگویی مشاوره حقوقی تلفنی ، اصولا منتفی خواهد بود .

همچنین ، عدم امکان حضور مشاور حقوقی تلفنی در فرایند دادرسی در دادگاه ، ممکن است سبب تضییع حقوق افراد شود ؛ فلذا ، در مورد پرونده هایی که به لحاظ حقوقی ، چالش بر انگیز و دشوار تر بوده و با پیچیدگی های حقوقی مواجه می باشند ، توصیه می شود که افراد ، به جای استفاده از مشاوره تلفنی حقوقی خانواده ، وکیل گرفته و تمامی امور مربوط را به وی واگذار نمایند

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *