مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست

مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست

مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست


مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست
مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست

مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست

مشاور تلفنی حقوقی خانواده چیست

نظام قضایی ایران ، دعاوی مختلف حقوقی ، کیفری و خانواده را از هم تفکیک نموده و برای هر یک از انواع دعاوی ، مراجع تخصصی را در نظر گرفته تا در صورت بروز مشکل ، بتوان به مرجع تخصصی صلاحیت دار ، مراجعه و برای فصل خصومت یا رفع اختلاف اقدام کرد . در ارتباط با دعاوی خانوادگی نیز ، دادگاهی ، تحت عنوان دادگاه خانواده ، تشکیل شده است که به صورت تخصصی ، صرفا به دعاوی خاص در حوزه حقوق خانواده ، رسیدگی می کند .

اما ممکن است این سوال مطرح شود که دعاوی خانوادگی کدامند و به عبارت دیگر ، کدام دسته از انواع دعاوی خانوادگی ، در دادگاه خانواده ، مورد رسیدگی قرار می گیرند ؟ پاسخ به این سوال ، در ماده ۴ قانون حمایت خانواده ، ذکر شده است که به موجب آن ، انواع دعاوی خانوادگی ، به قرار زیر می باشد :

دعاوی ناشی از نامزدی و خسارات ناشی از بر هم زدن آن ، نکاح دائم ، موقت و اذن در نکاح ، شروط ضمن عقد نکاح ، ازدواج مجدد ، جهیزیه ، مهریه ، نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت ، تمکین و نشوز زوجه ، طلاق ، رجوع از طلاق ، فسخ و انفساخ نکاح ، بذل مدت و انقضای مدت عقد موقت یا صیغه ، حضانت و ملاقات طفل ، دعاوی مربوط به نسب ، رشد ، حجر و رفع آن ، ولایت قهری ، قیمومت ، امور مربوط به ناظر و امین اموال محجورین و وصایت در امور آنها ، نفقه اقارب ، امور مربوط به غایب مفقودالاثر ، سرپرستی کودکان بی سرپرست ، اهدای جنین و تغییر جنسیت .

در تمامی موارد ذکر شده ، ممکن است که افراد ، دچار مشکل یا اختلاف شده که نیازمند رسیدگی و صدور حکم توسط دادگاه خانواده باشد . البته ، بسیاری از افراد ، ترجیح می دهند که به جای مراجعه مستقیم به دادگاه و اقامه دعوی ، از خدمات حقوقی وکیل پایه یک دادگستری استفاده کنند تا به صورت تخصصی ، دعاوی خانوادگی خود را حل و فصل نمایند .

با این حال ، نظر به مزایای مختلفی که مشاور تلفنی حقوقی خانواده دارد ، برخی افراد ، تمایل دارند ، به جای صرف هزینه فراوان و گرفتن وکیل ، از خدمات مشاور تلفنی در حوزه حقوق خانواده استفاده کنند . به این صورت که به جای مراجعه حضوری و پرداخت حق المشاوره به وکیل ، با یک تماس تلفنی با مشاوران حقوقی خانواده ، سوالات و ابهامات حقوقی خود در این حوزه را مطرح نموده و بهترین راهکار حقوقی موجود را جویا شوند که در قسمت های بعد ، مزایا و معایب مشاور تلفنی حقوقی خانواده را توضیح خواهیم داد .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *