مشاوره با پلیس اینترپل
پلیس بینالملل یا اینترپل، سازمانی بینالمللی است که برای مبارزه با مجرمان بینالمللی و برقرار کردن امنیت عمومی کشورهای عضو به وجود آمده است. اینترپل نام کوتاه سازمان بینالمللی پلیس جنایی است که در سال ۱۹۲۳ در وین پایتخت اتریش ایجاد شد. هدف اصلی این سازمان، همکاری بین پلیس کشورهای عضو و هماهنگکردن مراجع قضایی این کشورها برای مبارزه با مجرمان و جرمهای بینالمللی است. مقر این سازمان اکنون در شهر لیون فرانسه است. این سازمان پس از سازمان ملل متحد بزرگترین نهاد بینالمللی است.
تاریخچه پلیس اینترپل
در سال ۱۹۱۴ آلبرت اول شاهزاده موناکو اجلاسی ترتیب داد که طی آن، سران پلیس، قاضیان و حقوقدانهای ۲۴ کشور در موناکو، طرح تشکیل سازمان بینالمللی پلیس جنایی را تصویب کردند، اما با شروع جنگ جهانی اول، این طرح متوقف شد. پس از پایان جنگ، در پاییز ۱۹۱۹ روسای پلیس هفت کشور اتریش، آلمان، فرانسه، دانمارک، مصر، مجارستان و یونان در وین برای پیگیری مصوبات اجلاس موناکو گرد هم آمدند و سرانجام این سازمان در ۱۹۲۳ تشکیل و وین به عنوان مرکز دبیرخانهٔ این سازمان تعیین شد. از آن پس تا سال ۱۹۲۸ پلیس ۳۴ کشور به این سازمان پیوستند.
با شروع جنگ جهانی دوم، فعالیتهای این سازمان متوقف شد. پس از جنگ و با افزایش آمار جرم و برهم خوردن نظم کشورها، در سال ۱۹۴۶ اجلاسی با شرکت ۱۹ کشور در بروکسل، پایتخت بلژیک برگزار شد. در بیست و پنجمین جلسه مجمع عمومی که در وین و در سال ۱۹۵۶ برگزار شد، اساسنامه و مقررات سازمان پلیس بینالملل به تصویب رسید. طبق این اساسنامه و به جهت حفظ استقلال آن، اینترپل از هرگونه دخالت و پیگیری در امور سیاسی، مذهبی، نظامی و نژادی منع شدهاست. مقر سازمان تا ۱۹۸۹ در شهر پاریس بود و پس از آن به شهر لیون فرانسه منتقل شد.

زبانهای رسمی
زبانهای رسمی سازمان، از ابتدا، زبان انگلیسی، زبان فرانسوی و زبان اسپانیایی بوده است. در سال ۱۹۸۹ میلادی با درخواست کشور کویت، زبان عربی نیز به مجموعه زبانهای رسمی این سازمان افزوده شد. علت اینکار، افزایش عضویت کشورهای عربی زبان در این سازمان ذکر شده است.
وظایف پلیس بین الملل
اینترپل در سال ۲۰۱۳ بودجهای برابر ۷۸ میلیون یورو داشته که از طریق کمکهای کشورهای عضو تهیه شده است. تمرکز اصلی پلیس بین الملل بر امنیت عمومی، تروریسم، جنایات سازمان یافته، جنایت جنگی، پولشویی،
جرایم سایبری، جرائم مالکیت فکری، قاچاق اسلحه و مواد مخدر است. مهمترین وظایف این سازمان به شرح زیر است:
1- انجام کلیه امور پلیسی در سطح دنیا
2- تهیه بانک اطلاعاتی از اطلاعات واصله از کشورهای عضو در زمینههای مختلف از جمله سیاهه مجرمین بینالمللی، اتومبیلهای سرقت شده، اموال فرهنگی مسروقه، شگرد مجرمین و …
3- برگزاری سمینارها و کنفرانسهای بینالمللی در زمینههای فنی و تخصصی پلیسی
4- تدوین و صدور بولتنهای تخصصی در زمینه جرائم بینالمللی
5- ایجاد ارتباط و هماهنگی با مراجع قضایی کشورها در رابطه با مجرمین متواری از کشوری به کشور دیگر
6- استرداد مجرمین
7- پیشگیری و کشف سرقتها نظیر سرقت اتومبیل، آثار هنری، بانک، سرقت مسلحانه و …
8- مبارزه با مواد مخدر (کشت، تولید، قاچاق، ترافیک و مسیرهای ترانزیت)
9- کشف موارد جعل مدارک هویت (گذرنامه، روادید و سایر مدارک)
10- کشف جعل اسکناس
11- اقدام برای یافتن گمشدگان بینالمللی
12- شناسایی اجساد کشف شده
13- تعقیب بینالمللی
14- ردیابی و شناسایی افراد مورد تقاضا
15- ایجاد ارتباط سریع و آنی با کشورهای عضو
16- فراهم ساختن امکان مسافرت افسران تحقیق در پروندههای تحت پیگرد به کشوری که متهم یا متهمان به آنجا متواری شدهاند.
17- هر چیزی که مورد مراجعه مراجع انتظامی داخلی کشورها قرار میگیرد (در صورتی که به خارج از کشور مربوط باشد).
مشاوره با پلیس اینترپل

موضوعاتی که در آن اینترپل دخیل است در فضای بین المللی صورت گرفته و انجام امور مربوط به آن نیازمند تسلط به قوانین داخلی و خارجی و کنوانیسون ها است. پلیس اینترپل با تخصص در حوزه بین الملل و تجربه فراوان در این راستا، همواره در جهت احقاق حق بزه دیدگان پیش قدم است و در جهت تظلم خواهی آنان از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.