مشاوره تلفنی پلیس فتا

مشاوره تلفنی پلیس فتا

مشاوره تلفنی پلیس فتا

پلیس فتا در حوزه مجرمین پیشرفته و حرفه‌ای عمل می‌کند و ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات مشاوره آنلاین به مردم است.

با گسترش اینترنت و شبکه های اجتماعی محیط جرم تغییر یافت و پلیس های دنیا متوجه افزایش حجم جرایم در فضای مجازی شدند و پلیس فتا را تشکیل دادند.

از آنجایی که فضای پلیس فتا یک فضای سایبری و دیجیتال است پلیس حضور فیزیکی در محیط شهری ندارد و مردم ماموران پلیس فتا را در خیابان ها و کلانتری ها نمی بینند و ماموریت های خود را در پشت رایانه انجام می دهند.

مشاوره تلفنی پلیس فتا
مشاوره تلفنی پلیس فتا

پلیس فتا در چندین حوزه به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای عمل می کنیم. یکی از این حوزه ها آزمایشگاه های تخصصی استخراج ادلّه دیجیتال جرم است که در اختیار پلیس فتاست و در تمام رده های ناجا کاربرد داشته و به کشف جرم و حل پرونده کمک می کند.

پلیس فتا در حوزه مجرمین پیشرفته و حرفه ای عمل می کند و در حال حاضر نیز به حوزه پیشگیری از جرم ورود جدی کرده است.

مشاوره تلفنی با پلیس فتا

مشاوره تلفنی پلیس فتا
مشاوره تلفنی پلیس فتا

بخش مهی از امنیت در فضای مجازی، به شخص کاربر وابسته است؛ یعنی در پیچیده ترین ارزیابی ها و سیستم های امنیتی همواره نقش عامل انسانی به شدت برجسته است. این مسئله در حوزه فتا و جرایم رایانه ای نیز وجود دارد و مورد بررسی قرار می گیرد.

هر زمانی که کاربران فضای مجازی حس اعتماد کمتری به شبکه های اجتماعی پیدا می کنند در برابر جرایم نیز مصونیت بیشتری دارند اما افراد خوش باور به فضای مجازی و کسانی که تصور می کنند همه مطالب در این فضا واقعی و زیباست بیشتر قربانی جرم می شوند.

این مسئله باعث شده است پلیس فتا در حوزه اجتماعی پلیس و آموزش های اجتماعی رده تخصصی داشته باشد و در سراسر کشور برنامه های آموزشی متعددی را برگزار کند.

برخی تصور می‌کنند پلیس فتا به دنبال جستجو در کارهای مردم است درصورتی‌ که این‌گونه نیست. حجم اطلاعات و مأموریت‌های پلیس فتا به‌قدری گسترده است که پلیس فتا فرصتی برای رسیدگی به امور اجتماعی مردم پیدا نمی‌کند ضمن اینکه اجازه ورود به حریم خصوصی مردم را هم ندارد.

پلیس فتا برای بررسی ادله داخل رایانه و موبایل‌ها در پرونده‌ها حتماً به‌حکم قضایی نیاز دارد و قاضی تعیین می‌کند به کدام بخش از اطلاعات نیاز دارد و پلیس فتا همان اندازه از اطلاعات را استخراج می‌کند.

پلیس فتا در حوزه پیشگیری از جرم دو رویکرد کلی دارد. رویکرد اول پیشگیری وضعی است. در حال حاضر اپلیکشن‌های خدماتی و نرم افزارهایی وجود دارد که مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند و از طریق این نرم‌افزارها جرم‌هایی اتفاق میفتد. پلیس فتا در کنار تحلیل فنی نرم‌افزار روش‌های مجرمانه را شناسایی و راهکارهایی را برای پیشگیری از جرم تعیین می‌کند.

رویکرد دوم پلیس، اجرای برنامه‌های پیشگیری اجتماعی است، مردم باید از برخی شگردهای وقوع جرم آگاه شوند تا قربانی جرائم مجرمان نشوند. در همین راستا پلیس فتا برنامه‌های بسیار زیادی ازجمله کلاس‌های آموزشی و برنامه‌های فرهنگی در صداوسیما را اجرا می‌کند.

پلیس فتا در بخش گزارش‌های مردمی سایت پلیس فتا به‌صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمات مشاوره آنلاین به مردم هستند. افرادی که به سایت پلیس فتا دسترسی ندارند می‌توانند از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس فتا مرتبط شوند و هر کمکی را از پلیس درخواست کنند.

مشاوره تلفنی پلیس فتا
مشاوره تلفنی پلیس فتا

ایجاد امنیت و کاهش مخاطرات برای فعّالیّت‌های علمی، اقتصادی، اجتماعی در جامعه‌ی اطّلاعاتی، حفاظت و صیانت از هویت دینی و ملّی از وظایف پلیس اساسی فتا است.

پیام بگذارید