مشورت با پلیس 110
پلیس110
تأمين امنيت و تحكيم نظم و اجراى قانون و عدالت از مهمترين اركان ثبات و سلامت يك نظام اجتماعى و سياسى است و نقش نهادهايى كه تأمين كننده اين هدف باشند، به اندازهاى مهم است كه شايد بتوان گفت، بدون وجود چنين نهادهايي، بقاى يك جامعه ممكن نمىگردد. در كشور ما بخش عمدهاى از اين وظيفه مهم بر عهده نيروى انتظامى است.
پلیس 110 به عنوان واحدی برای ارتباط اقشار جامعه و بیان مشکلات خود با سازمان نیروی انتظامی می باشد و به عنوان مرکزی برای فوریت های پلیس شناخته می شود و زیرنظر معاونت عملیات ناجا به طور کلی و زیرنظر معاونت عملیات فرماندهی انتظامی در استان مورد نظر اداره می گردد.

هدف از ايجاد مرکز فوریت های پلیس (پلیس110)
ايجاد تحول و ساماندهى در حضور به موقع پليس در صحنههاى جرم.
ارائه سريعترين روش براى درخواست كمك از پليس.
كاهش چرخه كارى در مراجعه مردم به كلانترىها در مواقع ضروري.
ايجاد ناامنى براى مجرمين و بزهكاري.
افزايش حساسيت امنيت در جامعه.
بالا بردن توان اطلاعاتى و تصميمگيرى فرماندهان در متناسب سازى عمليات پليس براى نياز جامعه.
فراهم نمودن امكانات تحليلى ، امنيتى و انتظامى شهرستانها.
يكپارچه سازى عمليات امداد و نجات بين پليس و اورژانس ـ آتش نشانى و ساير سازمانهاى امدادي.
تحكيم امنيت عمومى و تلاش براى پايدارى آن.
انجام كنترل عمليات پليسى به وسيله ابلاغ مأموريت از بالا و دريافت بازخورد آنها.

مشاوره با پلیس 110
هدف معاونت اجتماعي و ارشاد نيروي انتظامي از ايجاد مراكز مشاوره پليس ، پيشگيري از بروز جرم و ناهنجاري هاي اجتماعي است. خدمات مركز مشاوره پليس 110 در شاخههاي مختلفي است كه مهمترين آن، مشاوره در زمينه مواد مخدر ، چگونگي جلوگيري از گسترس آن و بررسي علت و عوامل بروز اعتياد است.

مشاورين حقوقي در زمينههاي ازدواج، طلاق ومهريه به خانوادهها كمك ميكند تا به حق قانوني خويش دست يابند. اين مركز از طريق مشاوره رفتار درماني ، شناخت درماني و گروه درماني، به حل مشكلات مراجعان درباره مسايل روانشناختي چون افسردگي و اضطراب ميپردازد و اگر بيماران نياز به دارو داشته باشند، آنان را به روانپزشكان و متخصصان اعصاب و روان بيمارستانهاي نيروي انتظامي ارجاع ميدهد.
از دیگر بخش های مشاوره پلیس واحد مددکاری است که با ارائه گزارشهايي از وضعيت مددجويان و بازديد از منزل و محل كار يا تحصيل آنها از سوي مددكاران، به مشكلات اين قشر نيز رسيدگي ميشود.
مشاوره فرآیندی آموزشی است که به رشد شخصیت فرد میانجامد. مشاوره رابطهای هدفدار و پویاست که مراجعه کننده را در خودشناسی و تصمیمگیری مناسب و برآوردن نیازهایش یاری میدهد.به طور خلاصه مراجعه کننده از طریق گفتگو با مشاور در یک جو مملو از تفاهم، خود را بهتر و بیشتر میشناسد، چگونگی تصمیمگیری را میآموزد و سرانجام راهحلی برای مشکلش پیدا میکند.

مشکل مراجعه کننده ممکن است در زمینههای گوناگونی باشد. مشاور باید محیطی مملو از درک، همدلی و تفاهم ایجاد کند تا مراجعه کننده احساس آرامش و امنیت کند و مسائل خود را صادقانه بازگو کند.از این رو در مشاوره اولاً برقراری تعامل و رابطه مداوم و هدفدار بین مشاور و مراجعه کننده ضروری است، ثانیاً هدف غائی، اتخاذ تصمیمی منطقی و معقول است که با نیازها و امکانات شخصی و اجتماعی مراجع سازگار باشد.