مشاوره تلفنی نیروی انتظامی

مشاوره تلفنی نیروی انتظامی

مشاوره تلفنی نیروی انتظامی

مراکز مشاوره پلیس، آماده ارائه خدمات مشاوره تلفنی در زمینه مشاوره خانواده، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره تربیتی، مشاوره فردی و دیگر موضوع‌ها با کمک کارشناسان مجرب حوزه روانشناسی و مشاوره خانواده است.

در این نوع مشاوره ، هر شخص می تواند موضوع خود را بدون احساس شرم و خجالت و استفاده از نظرات و پیشنهادات خود با یک مشاور خبره مطرح کند.

در واقع شما می توانید با دریافت مشاوره از یک مشاور زن و مرد در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید.

مشاوره چیست؟

مشاوره (consultation) جریان فعال و پویایی بین مراجع و مشاور است که از طریق آن مراجع نحوه برقراری ارتباط با دیگران را می‌آموزد؛ شیوه‌های معقول برای ارضای نیازهایش را یاد می‌گیرد؛ احساسات ناشناخته‌اش را می‌شناسد؛ اطلاعات وسیع و عمیقی درباره خویشتن به دست می‌آورد و پس از شناخت اهداف زندگی، چگونگی رسیدن به آن‌ها را معین می‌سازد. از این دیدگاه، اعتقادات و نگرش‌ها و رفتار و در نهایت شیوه زندگی فرد از طریق مشاوره دگرگون می‌شود.

معنی مشاوره

مشاوره به معنی همکاری کردن و رأی و نظر دیگری را در انجام کاری خواستن است. مشاوره جریانی است که در آن وجود ارتباط خاص بین مراجع و مشاور ضرورت دارد. مراجع معمولاً با مسئله و مشکلی عاطفی مواجه است و مشاور در ارائه راه حل برای مشکلات عاطفی تخصص دارد. مشاور از طریق برقراری رابطه مشاوره‌ای، به مراجع کمک می‌کند تا راه‌حلی برای مشکلش پیدا کند.

مشاوره تلفنی نیروی انتظامی
مشاوره تلفنی نیروی انتظامی

مشاوره با راهنمایی چه تفاوتی دارد؟

راهنمایی مربوط به پیشگیری از مشکلات و فشارهای روانی است. در حالی که مشاوره یکی از خدمات راهنمایی به شمار می‌رود و ارائه اطلاعات صرف و پند دادن و تلقین عقاید مشاوره محسوب نمی‌شود؛ زیرا در این موارد ارتباط مشاوره‌ای که لازمه درمان است وجود ندارد و مشاور صرفاً افکار و عقایدش را برای دیگری بیان می‌کند. بنابراین مشاور به حل مشکلات و فشارهای پیش آمده می پردازد.

از طریق مشاوره مشکلات کنشی نسبتاً سطحی مراجع که خود در اثر یادگیری پدید آمده‌اند، درمان می‌شوند. از طریق مشاوره، سازش مراجع با خود و دیگران و نیز مسئولیت‌پذیری و بلوغ عاطفی وی افزایش می‌یابد.

تفاوت مشاوره با روان درمانی

مشاوره مرتبط با پیشگیری از بروز مشکلات و فشارهای روانی و حل آن ها و همچنین راهنمایی در زمینه های مختلف است. حیطه های کاری مشاوره شامل مشاوره خانواده، مشاوره پیش از ازدواج، مشاوره کودک و تربیت فرزند، مشاوره زوجی، مشاوره تحصیلی، شغلی و مسائل تربیتی است. مشاور با تکنیک های راهنمایی و مشاوره فرد را برای مقابله با چالش های زندگی آماده می کند.

همچنین به مراجع که فردی عادی است کمک می کند تا در مسیری که قرار دارد از مشکلات به خوبی عبور کند. خشم، اضطراب، آشفتگی ها و سایر مسائل مشابه که در این زمان از زندگی مراجع به وجود آمده، مربوط به حوزه کاری راهنمایی و مشاوره است.

روانشناس به ویژه روانشناس بالینی با اختلالات روانی سر و کار دارد. اختلالاتی که روانشناس با آن ها روبرو است حادتر هستند. روانشناس در زمان طولانی تری به درمان این اختلالات روانی شدید می پردازد. روانشناسی به درمان اختلالات روانی و شخصیتی عمیق می پردازد.

مشاوره تلفنی نیروی انتظامی
مشاوره تلفنی نیروی انتظامی

اهداف مشاوره و روان درمانی

اما هدف نهایی هر دو حوزه مشاوره و روان درمانی، یکسان است. این هدف نهایی کمک به رشد فرد و بهبود کارایی او در تعامل با خودش و دیگر افراد است.

مشاوره نیروی انتظامی

نیروی انتظامی با احساس مسئولیت در قبال شرایط اجتماعی و در راستای ارائه خدمات مشاوره‌ای در دسترس برای عموم جامعه، اقدام به راه اندازی سامانه پلیس پاسخگو برای ارئه خدمات مشاوره تلفنی کرده است.

شما می‌توانید برای دریافت خدمات مشاوره‌ای در زمینه موضوعات روانشناختی و خانوادگی، همه روزه به جز ایام تعطیل در ساعات اداری با شماره ۰۹۶۵۸۰ تماس گرفته و با اطمینان خاطر از رعایت اصول و اخلاق حرفه‌ای توسط کارشناسان و سایر عوامل اجرایی در مراکز مشاوره، خدمات مورد نظر را دریافت کنند.

 

پیام بگذارید